Fönsterfilm

De allra flesta av oss vet idag vad fönsterfilm är och många har även testat att antingen använda hemma på fönstren eller så har man det på vissa glasytor eller fönster på jobbet. Det blir mer och vanligt att man använder sig av fönsterfilm och anledningarna till det är många.

Fönsterfilm har många fördelar och för alla som inte kan sätta upp exempelvis markiser på grund av att det är inte är tillåtet på fasaden av det hus man har lägenhet i är det ett perfekt alternativ. Naturligtvis är det så att även husägare väljer att använda sig av fönsterfilm trots att de är tillåtna att sätta upp hur många markiser de vill på sitt eget hus. Många husägare väljer fönsterfilm istället för markiser av ekonomiska skäl. Men många väljer även att ha fönsterfilm för att man tycker att det är fint.

Fönsterfilm är enkelt och smidigt att använda och det är även billigt och snyggt som inredningsdetalj. Man kan välja mellan en mängd olika sorter så att den passar in i ens eget hem. Man kan välja både bland vanligare sorter som frostade, randiga och prickiga, eller så kan man vara lite mer djärv i sitt val och använda sig av färgad fönsterfilm. Oavsett vad man vill ha för sort och utseende på sin fönsterfilm så kan man hitta olika slags varianter både i vanliga affärer och i specialbutiker.

Med fönsterfilm kan man uppnå en total värmeavvisning på upp till så mycket som 85 % och man kan få en värmeinsläppsminskning på upp till 15 grader, så visst är det så att fönsterfilm kan mäta sig med markiser vad gäller att skydda från sol och värme.

Fönsterfilm kan installeras på byggnader, bilar, tåg, bussar och så vidare och det är en riktigt bra investering då man kommer långt med fönsterfilm trots att det är så billigt.